понеделник, 9 юни 2014 г.

Фолклорна формация "Агалина" откри сезона на сватбите за 2014 г.

Фолклорна формация "Агалина" откри сезона на сватбите за 2014 г. Ако и вие искате да станете част от нашето голямо семейство, да танцуваме и да се забавляваме заедно в едно от най-незабравимите събития в живота, да създадете прекрасни спомени за вас и вашите гости, ние сме на ваше разположение :)

сряда, 18 септември 2013 г.

Обиколи света с танцова стъпка!

Включете се в новата група по “Танци на народите” всеки четвъртък от 19,30 часа.

Елате, за да обиколим заедно света, научавайки характерните танци на различни страни и опознавайки местния фолклор. Ние ви гарантираме много смях, музика, приятели и незабравими моменти.

За записвания:  0884 57 85 62   и   0892 47 79 24,   e-mail: tanci_manci@yahoo.com
Адресът: кв. Гео Милев”, ул. „Лидице 1” (в сградата на хотел „Европа”) 

Очакваме ви!

неделя, 19 февруари 2012 г.

НОВО!!!
Фолклорна Формация "Агалина"
Фолклорна формация "Агалина" предлага богат репертоар от български народни танци за всеки Ваш празник :)
Ако сватба празнуваш ти, към нас се обърни. С танц, усмивки, че и с песен, обичаят ще е най- чудесен! Ахо- иху до зори, за това на нас се обади!  :)
За повече информация заповядайте на адрес agalina.blogspot.com или във Facebook .

неделя, 11 септември 2011 г.

Добре дошли при нас!


Какво представляват „Танци- манци” ? Това е едно невероятно място! НЕ помещението е това,което кара духът ви да затанцува и емоциите ви да са положителни! Хората са невероятни, забавленията са 100% сигурни, смехът винаги присъства, закачките и интересните хора, с които ще се запознаете също са тук. Освен мястото, където ще отдъхнете от ежедневието и където ще срещнете нови приятели, „ Танци- манци” е и мястото, където ще се потопите в дебрите на българския фолклор. Ще научите по нещо любопитно за фолклорните области, ще научите различни хора, които ще ви отличават. Разбира се, ще научите и такива, които са всепризнати и известни. Ще можете да поддържате тонуса си, тялото си и да се зареждате с положителни емоции. Инструктурките, които имате са весели, усмихнати и винаги на ваше разположение!